Suunnittelija


Oivaltavaa visuaalista muotoilua yli kymmenen vuoden ammattitaidolla

Graafinen suunnittelija, jonka suunnittelutyön vahvuuksia ovat kokonaisvaltainen konseptointi, laadukkuus, intohimo twistaaviin yksityiskohtiin, vahvat visuaaliset kokonaisuudet sekä viimeistelty lopputulos.

Suunnittelutyön keskeisenä lähtökohtana on ammattitaitoinen paneutuminen kuhunkin projektiin omana yksilönään. Suunniteltaessa ymmärrän myös tekeväni työn asiakkaalle, en itselleni. Siksi suoritan yleensä kattavaa taustatyötä ymmärtääkseni mitä asiakas on, tai ennen kaikkea mitä se haluaisi olla, yrittäen perehtyä asiakkaan ajatusmaailmaan. Hyvällä suunnittelun pohjatyöllä toteutan aikaansa kestävää ja laadukasta visuaalista muotoilua ja täytän projektille asetetut tavoitteet.

Art Directorina hallitsen graafisten taitojen lisäksi myös tiedonhankinta- ja soveltamistaidot, kokonaisvaltaisten projektien konseptoinnin sekä kattavan jatkosuunnittelutyön. Olen erikoistunut painettuihin tuotteisiin. Kykenen toteuttamaan projektin kuin projektin aina ideointipalaverista painovalmiiksi tuotteeksi saakka.

Suunnittelijana olen pitkäjänteinen, taistelutahtoinen ja pioneerihenkinen, innokas ja ennakkoluuloton, huolellinen, vastuunsa kantava, kehittymishaluinen ja kiireellisiä deadlineja pelkäämätön. En hätiköi, vaikka to do -listallani olisi samanaikaisesti useampi keskeneräinen projekti. Olen kykeneväinen pitämään useampaa palloa ilmassa samanaikaisesti ja organisoimaan ajankäyttöni fiksusti. Deadlinet saattavat olla joskus pysähdyttäviä, mutta se tunne kun saa omalla ammattitaidolla asiakkaan tyytyväiseksi, on korvaamaton.

Referensseihini lukeutuu, muutamia mainitakseni, Apple, Alfa Laval, F-Secure, Halti, Hok-Elanto, Hotelli Kämp, Hotelli Seurahuone, KESPRO, Kisakallion Urheiluopisto, NCC, Pancho Villa, Pirkanmaan Osuuskauppa, Radisson Blu, Sokos Hotels, Specsavers, Teboil.